SUDUM 2022 Yılı Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

SUDUM 2022 Yılı Olağan Danışma Kurulu toplantısı, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Serdar SEZER başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya danışma kurulu üyelerinden; Isparta Belediyesi temsilcisi olarak Sn. Soner Sait MUSLU, Isparta Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Ali KOYAK, BAKA temsilcisi Sn Yücel YILDIRIM, Isparta Eczacı Odası Başkanı Sn. Esra NEMLİ KURTBOLAT, Isparta KOSGEB Müdürü Sn. Yurdun YILDIRIM, Isparta Kozmetik ve Aromatik Yağlar ve Gül Üreticileri Derneği Başkanı Sn. Ramazan KAYACAN, Erçetin Gülyağı San. Tic. A.Ş. Genel Müdürü Sn. Nuri ERÇETİN ve MMC/İksir Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Barış GÜMÜŞ katılım sağladı.

Toplantıda, 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilen merkez faaliyetleri ile devam eden projeler hakkında görüşüldü. Isparta ve bölgenin tıbbi aromatik bitkilerinin geleceğine yönelik neler yapılabileceği üzerine kurul üyeleri ile istişarelerde bulunuldu ve 2023 yılı aksiyon planı ile ilgili görüşler alındı

Gerçekleşen toplantı Isparta Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Katkılarından dolayı Isparta Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 04/08/2022
Okunma Sayısı: 118