Kimyagerler Derneği ve Gebze Teknik Üniversitesi'nin Ortak Organizasyonu ile Düzenlenen 3. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi'ne Katılım Sağladık

Kimyagerler Derneği ve Gebze Teknik Üniversitesi'nin birlikte düzenlediği 3. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi, 29 Şubat – 3 Mart 2024 tarihleri arasında Antalya’da Mirage Park Resort’ta “uluslararası” bir bilimsel toplantı olarak gerçekleştirildi ve SUDUM Müdür Yardımcısı Sn. Öğr. Gör. Taner ERKAYMAZ katılım sağladı. Çok değerli Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Sn. Mehmet MENDERİS, Mekmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Yardımcı Sn. Prof. Dr. Oğuz GÜRSOY, Kimyagerler Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Fikret BÜYÜKKAYA gibi  kıymetli bürokratlarımız, akademisyenlerimiz ve gıda sektörünün değerli temsilcilerinin teşrifi ile Antalya’da bir araya gelindi.

Ayrıca bilimsel programda; davetli konuşmalar, kısa sözel sunumlar, poster sunumları, kurslar ve workshoplar yer aldı.

Yayın Tarihi: 24/04/2024