Kimyagerler Derneği, Gebze Teknik Üniversitesi ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin Ortak Organizasyonu ile Düzenlenen 1. Gıda Kimyası Kongresine Katılım Sağladık

Kimyagerler Derneği, Gebze Teknik Üniversitesi ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin ile birlikte düzenlediği 1. Gıda Kimyası Kongresine merkez çalışanlarımız Laboratuvar Müdürü Sn. Öğr. Gör. Taner ERKAYMAZ, Laboratuvar Şefi Sn. Öğr. Gör. Oğuz SÖĞÜT, Numune Kabul ve Rapolama Şefi Sn. Öğr. Gör. Osman BODUR ve Mikrobiyoloji Laboratuvar Şefi Sn. Nazlı N. ERDAL katılım sağladı. Kıymetli bürokratlarımız, akademisyenlerimiz ve gıda sektörünün değerli temsilcilerinin teşrifi ile Antalya’da bir araya geldik.

Standımızı ziyaret eden;

TAGEM Genel Müdür Yardımcısı Sn. Doç. Dr. İlhan AYDIN,

Gebze Teknik Üni. Öğretim Üyesi ve Kongre Başkanı Sn. Prof. Dr. Ahmet Ceylan GÖREN,

Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Sn. Erol BULUT,

Gebze Teknik Üni. Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Bülent KESKİNLER,

Bemzialem Vakıf Üni. Öğretim Üyesi Sn. Prof. Dr. Murat KARTAL ile sayamadığımız birçok katılımcıya teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 07/03/2022